Opetustuotteet

Jos haluat tehdä tilauksen koululle ja hoitaa maksun laskulla, tee tilauksesi sähköpostitse osoitteeseen info@aleamath.fi

GEOGEBRA-ETÄKOULUTUSTA, kesto n. 1,5 h

GeoGebra-koulutusta on tarjolla: ALOITTELIJOILLE  ja hieman ohjelmaa jo käyttäneille JATKORYHMÄ. Osallistumismaksu on 40€ (sis. alv)/osallistuja.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä GeoGebran kanssa.

Ilmoittaudu sähköpostitse info@aleamath.fi

 • Matematiikan tietokirja -Alakoulun matematiikka ja didaktiikkaa (Bernoulli, Ketola & Tuominen, 2022)

  45,00  sis. alv + postikulut

  Kirja on tarkoitettu luokanopettajille ja yläkoulun matematiikan aineenopettajille käsikirjaksi. Kirjassa on paitsi alakoulun matematiikan oppimäärä myös didaktiikkaa tukemaan opettajia matematiikan opettamisessa.  Koska oppisisällöt vaihtelevat luokittain ja oppikirjasarjoittain, teoria on jaoteltu aihepiireittäin, jotka näet sisällysluettelosta.

   

  ”Kokonaisuus on mainio – kaavat tulevat selkeästi esille ja ne on selkokielistetty suurimmaksi osaksi erittäinkin hyvin”
  Antti Ikonen, luokanopettaja

 • Murtoluvut, taulumalli magneettikiinnityksellä

  14,90  sis. alv + postikulut

  Käsintehdyt havainnollistusmallit sisältäen kokonaiset, puolikkaat, kolmasosat ja neljäsosat. Magneettikiinnitys kiinnittyy hyvin esimerkiksi tussitauluun. Loistava väline havainnollistamaan sekalukujen suuruutta lukusuoralla. Postitus ja alv 24% sisältyvät hintaan (14,90€).

 • Neliömetri

  45,00  sis. alv + postikulut

  Yhden neliömetrin kokoinen ruudukko, joka on jaettu neliödesimetrin kokoisiin ruutuihin. Välineellä on helppo havainnollistaa oppilaille pinta-alayksikönmuunnoksissa suhdelukua 100 kahden peräkkäisen yksikön välillä. Ruudukossa on kuvattu myös neliösenttimetrit ja jopa neliömillimetrit. Muovitettu kiiltävä pinta mahdollistaa vesiliukoisella tussilla merkintöjen tekemisen. Kiinnitä taululle tai aseta lattialle. Toimituskulut määräytyvät kappalemäärän ja toimitustavan mukaan.

  Vinkki: Neliömetri kannattaa säilyttää suorana esimerkiksi kaapin ja seinän välissä. Älä taita neliömetriä!

 • Tankkaushansikas

  60,50  sis. alv + postikulut

  Tankkaushansikkaalla saat ripauksen arjen ”bling-blingiä”.

  • Hansikas suojaa kättäsi tankkausaseman bensakahvan kemikaaleilta.
  • Hansikas on vuorellinen ja valmistettu laadukkaasta nahasta.